Buurtschouw Herxen

Op woensdag 14 januari 2015 vindt de buurtschouw in Herxen plaats. Tijdens de buurtschouw worden punten bekeken die kunnen worden verbeterd. Door ter plekke te kijken kunnen vaak snel oplossingen worden gevonden. Het gaat dan bijvoorbeeld om kapotte bestrating of verlichting, zwerfvuil en overhangend groen. Maar ook verkeersonveilige situaties worden besproken.

Als men punten heeft die mee moeten worden genomen bij de buurtschouw kan men meelopen met de buurtschouw of de punten doorgeven aan Communicatie t.a.v. Bep Koekkoek, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Vertrek is om 09.00 uur bij het buurthuis.

Namens de gemeente zijn aanwezig: Gerrit de Groot, hoofd van de Buitendienst, Tom van Leeuwe, medewerker Infra en Bep Koekkoek van Communicatie. Ook een delegatie van Plaatselijk Belang Herxen loopt mee tijdens de buurtschouw. Verder kan iedereen die mee wil lopen zich aansluiten.

Gedurende het hele jaar is het mogelijk klachten door te geven aan het klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0570.

Komende activiteiten

Geen evenementen

Foto van de dag

DSC01737.JPG

Website created by NM-Webdesign