SallandGlas garandeert snel internet tegen de laagste prijs: 

Om het netwerk te realiseren maakt SallandGlas gebruik van een subsidie van de provincie Overijssel. Een tweede deel van de kosten wordt betaald uit de reguliere exploitatie. Om het financiële plaatje rond te maken vraagt SallandGlas een bijdrage van de deelnemers. Deze bijdrage is vooralsnog vastgesteld op € 14,75 per maand gedurende maximaal 20 jaar. U kunt ook kiezen voor een eenmalige betaling (of in vier termijnen), waardoor u zelfs nog wat voordeliger uit bent.

 

Kan het goedkoper? 

Wellicht! Maar dat weten we nog niet zeker. Het huidige bedrag is in het derde kwartaal van 2014 vastgesteld op basis van de toen bekende gegevens. Inmiddels is een aantal onderliggende gegevens gewijzigd. Op dit moment (april 2015) laten we de effecten van deze wijzigingen doorrekenen en zullen dan het bedrag opnieuw vaststellen. Het spreekt vanzelf dat, zodra het bedrag omlaag kan, dat óók geldt voor iedereen die zich al heeft ingeschreven heeft.

 

Wordt het goedkoper als u wacht met inschrijven?

Nee. Als de bedragen worden verlaagd geldt dat óók voor iedereen die al ingeschreven heeft. Door nú in te schrijven brengt de aanleg zelfs dichterbij. Hoe hoger de deelname des te lager de kosten per deelnemer. Anders gezegd: U kunt zelf een bijdrage leveren aan de kostenverlaging door u vandaag nog in te schrijven.  


Hoe blijft u op de hoogte?

Iedereen die zich heeft ingeschreven wordt met een Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang.

 

Elders goedkoper?

Daar zijn veel verhalen over, die –zo blijkt telkens- voor een groot deel onjuist of onvolledig zijn. Het bestuur van SallandGlas garandeert dat de inwoners niet méér betalen dan nodig is om de echte kosten te dekken. Wij laten ons voortdurend informeren over initiatieven elders en als daar modellen bij zijn die ook goed zijn voor SallandGlas dan passen wij die toe. SallandGlas garandeert de laagst mogelijke prijs voor Salland.

Komende activiteiten

Geen evenementen

Foto van de dag

IMG_7826.JPG

Website created by NM-Webdesign