HERXEN-WINDESHEIM

Ondernemersvereniging Tiggelspoor nodigt haar leden en alle belangstellende ondernemers uit de regio Herxen, Windesheim en/of Harculo uit voor de bijeenkomst op dinsdagavond 19 mei 2015.

De ondernemersvereniging is eind 2014 gestart. “Tiggelspoor” is een initiatief van betrokken ondernemers uit de regio, die de intentie hebben om 5 a 6 keer per jaar samenkomen. De 3de bijeenkomst in het bestaan van de vereniging staat in het teken van kennismaking.

De OV Tiggelspoor, vernoemd naar een smal spoor wat tussen Herxen en Windesheim liep, is een platvorm voor netwerk. Ondernemers uit de regio wordt de mogelijkheid geboden met elkaar te “netwerken”.

Maar ook uitwisselen van kennis- en ervaringsoverdracht, met de gedachte “met elkaar weten en kunnen wij veel, dat delen wij met elkaar” is het de opzet van de laagdrempelige vereniging.

Bent u geïnteresseerd in uw regionale collega-ondernemer,  reserveer dan in uw agenda DINSDAGAVOND 19 MEI 2015. Leden en belangstellende ondernemers zijn van harte welkom in het dorpshuis “De Herxer Marke”, Herxen 1 te Herxen.  Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

 

 

 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Foto van de dag

DSC02768.JPG

Website created by NM-Webdesign