Onderzoek verlengde opvang op woensdag en/of vrijdag

Beste ouder / verzorger,

Op dit moment is de Doomijn kinderopvang vestiging Geert Grooteweg op woensdag en vrijdag alleen geopend als peuterspeelzaal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar, van 8.30 - 11.30 uur. Wij hebben van ouders gehoord dat op deze vestiging / in het dorp behoefte is aan verlengde opvang op deze dagen. Bij voldoende animo bestaat er de mogelijkheid om de opvangtijden en de leeftijd van de kinderen die komen te verruimen. De aandacht voor het peutergericht activiteiten aanbieden zal ongewijzigd blijven bestaan.

Graag willen wij weten hoe groot de behoefte aan verruimde opvang op woensdag en vrijdag is. Voor deze verruimde opvang betaalt u het gangbare uurtarief van de kinderopvang. Over dit tarief kunt u, mits beide ouders/verzorgers werkzaam zijn en/of studeren,  kinderopvangtoeslag ontvangen.

Bij deze brief treft u een korte vragenlijst aan. Hoe meer ouders deze invullen hoe beter wij uw wensen kennen en een beslissing kunnen nemen over verruimde opvang op woensdag en/of vrijdag. Daarom vragen wij u vriendelijk hieraan mee te werken en de vragenlijst digitaal te retourneren vóór 1 december 2014 via het mailadres  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Hierbij hoop ik u voldoende te hebben geïnformeerd en wil ik u alvast hartelijk danken voor uw medewerking!
Met vriendelijke groet, Elly van Holland Manager Doomijn Kinderopvang en Peuterspeelzalen.

 

 

Komende activiteiten

Geen evenementen

Foto van de dag

DSC01829-1.JPG

Website created by NM-Webdesign